27 Şubat 2014 Perşembe

Vajinismus Tedavisi Ankara’ya Gelen Hasta Memnuniyetleri

Sizlerin vajinismus tedavisi Ankara'yı seçme nedeninizle birlikte, tarafımızdan gerek tedavi süreci gerekse, tedavi sonrası için sizlere gerekli tüm destekleri sağlamak için elimizden gelen tüm gayretleri göstermekteyiz.  Yapmış olduğumuz araştırmalar ve çalışmalar neticesinde, hastalarımızın memnuniyetinin %100 olduğu ve tüm hastalarımızın çalışanlarımızdan tutunda ofisimizin hizmet politikası ve konumuna kadar tüm hastalarımız tarafından bir memnuniyet abidesi seçilmiştir.

Hastalarımızdan bize gelen bazı mektup mesajları sizlerle paylaşmak istedik. İşte onlardan bazı kareler.
''Vajinismus Tedavisi Ankara'ya ilk geldiğimizde neye uğradığımızı şaşırdık. Nezih bir sempte merkezi bir konumda, dekoratif ve konforlu bir ofisle karşılaştık. Biz eşimle beraber Ankara'ya ilk gelişimizde. Şahsen hem Ankarayı hemde ofisinizi çok beğendik. Hizmetlerinizi ise saymıyoruz bile. Vajinismus nedir diye kendi kendime sorarken, internette araştırma yaptığımızda web sitenizle karşılaştım. Hemen vajinismusun ne olduğunu öğrendikten sonra, vajinismus tedavisinin nasıl yapıldığını ve ne şekilde bu sorundan kurtulacağımı araştırdım.

Sitenizde şahsen bir çok bilgiye geniş kapsamlı bir şekilde yer verilmiştir. Daha sonrasında ise, vakit kaybetmeden sizinle iletişime geçerek randevu aldım. Sonrasında eşimle beraber bavulları toplayıp Ankara'nın yolunu tuttuk. Konaklama konusu hiç aklımıza gelmemişti. Hemen ofisinizi arayıp durumu izah ettiğimizde şaşkınlıkla karşıladık. Konaklama için bize hemen yardımcı olup, 10dk içinde geri döndüler. Sonra Ankara'ya indiğimizde hemen otelimize yerleştik ve biraz dinlendik. Ankara manzaralı bir oda da konaklıyorduk. Eşimle beraber Ankara'nın güzel restaurantlarında yemeğimizi yedikten sonra ofisinize geldik. İşte her şey o zaman başladı. Öncelikle kendimden kısaca bahsedecek olursak, eşimle ben 12 yıldır evliyiz ve hiç bikere bile ilişkiye giremedik.

Vajinumus olduğumu o zaman öğrendim. Sonrasında bir çok tedavi yollarını deneyip, bir çok merkeze gitmemize rağmen bir türlü kurtulamıyorduk. İzmir gibi koca şehirde bu işi çözememiştik. 12 yıl sonrada tabi ki çözümü Ankara da bulduk. Vajinimusu nasıl yeneceğimizi düşünürken, Süleyman bey bize başarının anaharını gösterdi. Sonra hemen muayene ve tedaviye başladığımızda çok şaşırıyorduk. Gördüğümüz ilgi ve alaka ile mest olmuştuk. O arada tabi insanda ne korku kalıyor ne de panik. Sonrasında bir çırpıda Vajinismus neden illetten kurtulduk.

Hemen çocuk yapmayı düşündük. Sağolsun hocamız bize bu konuda da destek oldu ve şimdi 1 oğlum var. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu sorunu yaşanlara tek tavsiyem vajinismus tedavisi Ankara ya gitmeleridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder